Dec 21, 2014

Geng Anggun TDC

Hello dearies. Sorry for the lack of updates. Laptop masih tak baik lagi. Huhu.

Anyway here's the news. Tak sabar sebenarnya nak share dengan uols. Before this our group; The Diamond Circle ( TDC ) have our own #gengdietTDC which kami share tips untuk kurus & sihat. Sambutan sangat menggalakkan & memang ternyata berjaya membantu those yang nak kurus secara sihat & dapatkan bentuk badan idaman. Seronok kan diet berjemaah so dapat la saling sokong each other. This group masih lagi open untuk sesiapa saja yang nak kurus,sihat & cantik. Jom kita 😉

Ok back to the story. After #gengdietTDC berjaya, our new project called #genganggunTDC pula menyusul. This time more to skincare regime. We will share how to get healthy & glowing skin. Siapa nak kulit pinkish2 tu boleh join us.

Those yang interested to know more about #gengdietTDC & #genganggunTDC you all boleh contact me at +60172824779 or email me faliha@gmail.com.

Jom cantik & sihat with The Diamond Circle.

Lotsa love.
Faliha

Nov 28, 2014

Jom Kurus Jom Sihat

Siapa nak kurus? Siapa nak sihat? Siapa nak turunkan berat badan? Siapa nak kurangkan inci? Siapa nak bentuk badan idaman?

Good news ladies!!! Anda semua di alu2 kan untuk join our FB page ; Geng Diet TDC. Ini adalah inisiatif from our founder CDM Shaliza Aziz and DDM Norain yabg bertujuan untuk share tips kurus secara sihat dalam FB group ni. Diet ramai2 konfem best and mesti menjadi sebab saling bagi dorongan.

So siapa2 nak join our group,boleh PM me at my FB ( Nur Faliha Mohd Nizar ) or you can text me 0172824779. Jom sihat dan kurus secara sihat.

Nov 14, 2014

November Promo

Lama tak bersiaran. Al kisah laptop telah di operate oleh Waiz. Di cabutnya huruf2 yang ada. Maka rongaklah laptop itu. Sabar aje lah. Huhu.

Anyway cerita sebenar adalah tentang November promo. Setiap pembelian set penuh Premium Beautiful anda akan diberi hadiah percuma. Yeayyy. Anda boleh pilih nak Bio Seleza atau Set Kurus. Promo adalah sepanjang November.

So apa lagi..cepat2 la grab Premium Beautiful ok. Info lanjut berkenaan Bio Seleza & Set Kurus ada sy kongsikan di entry sebelum ini.

Jom sihat jom kurus 😁

Your Trusted Premium Beautiful Agent;

Faliha +60172824779

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...