May 10, 2015

Premium Beautiful | Mother's Day Promotion

Selamat Hari Ibu untuk semua ibu di seluruh dunia. Hari special ni mesti ramai yang ambil kesempatan untuk meraikan bersama yang tersayang. Tak kisah la kalau hanya keluar makan or buat outdoor aktiviti, asalkan orang tersayang ada bersama kita kan. Tuan tanah bersiran dari rumah saja sebab tuan besar kena kerja hari ni. so celebrate later je nanti. Hehe.

Anyway sempena hari ibu ,tuan tanah berbesar hati nak buat promosi selama 3 hari bermula hari ini. Ada tak ibu-ibu kat sini yang teringin sangat nak pakai Premium Beautiful? Haaa..this is the best timeuntuk beli sebab boleh dapat harga istimewa from me. Bukan itu saje, dapat free gift Pil Maharani lagi. I will blog about Pil Maharani in my next ntry ye. Yang penting berbaloi :D.


So apa tunggu lagi, whatsapp me 0172824779 ok. Serius harga memang special & semestinya mampu milik untuk anda semua.

Sekali lagi, SELAMAT HARI IBU. Anda semua pasti seorang ibu yang hebat!

Love,
Faliha

Diamond Night 2015 | Setia City Convention Centre

Date : 18th April 2015
Venue : Setia City Convention Centre, Shah Alam

Alhamdulillah. Dapat juga gambar-gambar dari our official photographer for this event. Cantik- cantik semuanya. Rambang mata nak pilih. Pulak tu masing - masing dah sawan kamera kesan dari photoshoot untuk Premium Beautiful Expert. Beribu shots la kisah nya .

Anyway,mesti ada yang tertanya - tanya apa Diamond Night ni sebenarnya. Ok mai nak habaq kat ampa. Diamond Night merupakan malam penganugerahan dari syarikat iaitu Sahajidah Hai O Marketing untuk usahawan - usahawan yang berpangkat Diamond Sales Manager ( jumlah jualan RM 180,000) , Double Diamond Manager ( jumlah jualan RM 720,000) & Anugerah Tabung Kereta. Bertuah sebenarnya bila berniaga bersama Hai O sebab setiap pencapaian akan diraikan.

Kali ini yours truly naik pentas untuk Diamond Sales Manager. Alhamdulillah. Maknanya hanya lagi 2 anak tangga lagi untuk daku capai pangkat tertinggi dalam bisnes. Next year insyaallah naik pentas sekali lagi untuk Double Diamond Manager & Car Fund along with my business partners. Amin. Kena kerja keras & usaha tanpa jemu .

Ok jom kita layan gambar - gambar Diamond Night.



Outfit for that night. Kali ni tempah sendiri dengan my tailor cum my partner :D. Design pun pilih sendiri. Mula-mula nak buat baju warna hijau. Sampai kedai kain terus rambang mata. Haha. So here it is I choose purple :D.


 Yours truly :)). Alhamdulillah this year naik pentas diamond seorang. Insyallah next year naik lagi dengan rakan kongsi pula.
Part of #norainezamshahprotege . We are strangers at first tapi melalui bisnes ni ukhwah terjalin. That's the beauty of networking business.


Personally I LOVE this picture. Memang sebenarnya di suruh buat-buat ketawa. Tapi kitorang memang betul-betul ketawa. Natural gitu.

 Kesayangan hamba <3 p="">
 For some people maybe rasa biasa je naik pentas. But i beg to differ..pentas diamond ni pentas berprestij. Memang sangat berdebar. Hehe. laluan nak ke pentas diamond ni bukan mudah..at least for me. Tapi berbaloi. Everyone ada peluang yang sama untuk naik pentas Diamond. Bisnes ni memang ADIL. Siapa buat dia dapat.

 Turun pentas disambut oleh pemimpin & semestinya hubby yang always jadi my supporter. Without them saya tak mungkin akan sampai ke tahap ini.

 Another shot. Ala ala ayu gitu duduk di tangga.

 We are #norainezamshahprotege .Let's join us.

 With all GLAM Diamonds yang sama - sama naik pentas malam tu. From left ; Hani Erlisya, Yours Truly, Suhaili Isa, Warni Hanidah & Haikal

 Hero Remaja. Haha. Our backbone in business.

 GLAM men with co founder of Green Leaders Academy Malaysia,CDM Razali Zain







My #diehardsupporter . My strength my happiness my backbone. May success will be ours. Amin.


Kita jumpa lagi di  Diamond Night 2016.

Those yang interested to be part of us, do contact me:

Faliha 0172824779
IG : @falihanizar
FB : Nur Faliha Mohd Nizar
Email : faliha@gmail.com


Apr 30, 2015

April 26 | Hannah Zulaikha & Jasmin Hannan Turns 1

Alhamdulillah Syukur. Tanggal 26 April haritu our beloved twins turns 1. Sekejap je dah setahun. Nikmat dapat tengok anak-anak membesar depan mata memang tak terungkap dengan kata-kata. Nak kata tak penat tu memang tak logik la kan. Handling twins berbeza dengan handle single child. Obviously. Double penat. Tidur? Tak tau la tidur ke tak. Lol. But I'll never trade the experience with anything else. Never.

Both of them membesar dengan sihat sempurna. Alhamdulillah. Although development diorang berbeza tapi tak boleh la nak compare. Every child has their own unique stage of development. Sonfar we are happy to see both of them grow healthy and cheeky 😉. Asal sihat, aktif & ceria ye anak-anak.

Mommy & Daddy doakan kalian jadi anak yang solehah,yang sentiasa menceriakan hidup kami & our family members,anak - anak yang berjaya di dunia & akhirat. We love you kiddos; waiz,zulaika & jasmin whole heartedly. Mmmuuuaaahhhh.

Love,
Daddy Mommy Waiz


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...