Nov 28, 2014

Jom Kurus Jom Sihat

Siapa nak kurus? Siapa nak sihat? Siapa nak turunkan berat badan? Siapa nak kurangkan inci? Siapa nak bentuk badan idaman?

Good news ladies!!! Anda semua di alu2 kan untuk join our FB page ; Geng Diet TDC. Ini adalah inisiatif from our founder CDM Shaliza Aziz and DDM Norain yabg bertujuan untuk share tips kurus secara sihat dalam FB group ni. Diet ramai2 konfem best and mesti menjadi sebab saling bagi dorongan.

So siapa2 nak join our group,boleh PM me at my FB ( Nur Faliha Mohd Nizar ) or you can text me 0172824779. Jom sihat dan kurus secara sihat.

Nov 14, 2014

November Promo

Lama tak bersiaran. Al kisah laptop telah di operate oleh Waiz. Di cabutnya huruf2 yang ada. Maka rongaklah laptop itu. Sabar aje lah. Huhu.

Anyway cerita sebenar adalah tentang November promo. Setiap pembelian set penuh Premium Beautiful anda akan diberi hadiah percuma. Yeayyy. Anda boleh pilih nak Bio Seleza atau Set Kurus. Promo adalah sepanjang November.

So apa lagi..cepat2 la grab Premium Beautiful ok. Info lanjut berkenaan Bio Seleza & Set Kurus ada sy kongsikan di entry sebelum ini.

Jom sihat jom kurus 😁

Your Trusted Premium Beautiful Agent;

Faliha +60172824779

Oct 23, 2014

Work From Home | Online Business Opportunity

Hello dearies. Ada yang masih bercuti ke harini? Apa plan uols cuti2 ni? Apa2 pun spend your time wisely ok :)

And I believe ada juga di kalangan kita yang even cuti panjang pun tak dapat ke mana2 sebab bajet tight kan. Mana tak nye dengan kenaikan harga minyak..soon GST pula. Ada terbaca di facebook keluhan2 yang cakap tak tau nak jimat kat mana lagi. Kira abes dah jimat. Well, harga minyak naik ni memang out of our control. Memang pressure lebih lagi yang dah bekeluarga.

So now saya nak buka peluang kepada anda semua tak kira background uols; professional,housewives,students untuk sama2 generate side income through social media. Pendek kata buat bisnes ONLINE. Produk disediakan,modal sangat minimum,fleksible and one time only. Coaching, latihan intensif keusahawanan juga disediakan percuma. Produk yang disediakan juga memang killer produk yg sgt mudah dijual jika kena caranye. Anda hanya perlu rela di bimbing & full of determination to change your life.

Jom dengar dulu the business plan then baru uols decide. Easy plan untuk anda semua. Grab this chance to improve your financial state.

Contact me to find out more +60172824779 ( Faliha ). See you
ee you.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...