Feb 28, 2015

Peluang Perniagaan

Assalamualaikum semua. Lamaaaa sangat tak bersiaran kan. Rindu nak berblog. Ok this entry will be short. Kiranya quick update la kan. Hehe.

Nowadays memang dah terasa kan bahang kemerosotan ekonomi?? Ada company yang dah mula cut down workers, VSS and so on. Economist pun ada cakap yang 2015 will be tough. Kita rakyat yang biasa2 ni memang terasa sangat la kan. Nilai duit makin kecil. So apa tindakan uols?

If uols tak ada apa2 plan lagi..I got plan for you. Let's start your online business journey with me. Tak pandai takpe sebab guidance from A to Z dari mentor yang telah terbukti kejayaan mereka. Dengan hanya bermodalkan RM 1000, in 2 - 3 months uols boleh capai income up to RM 6000. Note that ini bukan skim cepat kaya ye. Ini skim siapa usaha dia berjaya. Produk pula memang laku keras. All you need to do is to promote sahaja. Latihan intensif pun percuma. And the most exciting part, hanya dengan bermodalkan RM 1000 ni uols boleh dapat 2 tiket FREE ke Bangkok!! All in. Cuma uols perlu bawa duit untuk shopping sahaja. Duit shopping pun dah tentu dari BONUS bisnes ni.

If uols berminat nak tahu how the plan works, whatsapp me +60172824779. Uols boleh dengar dulu. Tiada paksaan. Jom kita sama2 buat back up untuk masa depan.

Your business coach,
Faliha 0172824779
faliha@gmail.com
Instagram : @falihanizar




posted from Bloggeroid

Jan 1, 2015

January 1,2015

Assalamualaikum dearies. It's 2015 already! Let's start new journey and keep on moving.

As for me,this year I nak focus more on family of course, business, looking forward to stability in term of financial, lead a healthy lifestyle. I just want to be BETTER than I was last year.

How about you? Share with me 😊

Happy new year!!!

Dec 21, 2014

Geng Anggun TDC

Hello dearies. Sorry for the lack of updates. Laptop masih tak baik lagi. Huhu.

Anyway here's the news. Tak sabar sebenarnya nak share dengan uols. Before this our group; The Diamond Circle ( TDC ) have our own #gengdietTDC which kami share tips untuk kurus & sihat. Sambutan sangat menggalakkan & memang ternyata berjaya membantu those yang nak kurus secara sihat & dapatkan bentuk badan idaman. Seronok kan diet berjemaah so dapat la saling sokong each other. This group masih lagi open untuk sesiapa saja yang nak kurus,sihat & cantik. Jom kita 😉

Ok back to the story. After #gengdietTDC berjaya, our new project called #genganggunTDC pula menyusul. This time more to skincare regime. We will share how to get healthy & glowing skin. Siapa nak kulit pinkish2 tu boleh join us.

Those yang interested to know more about #gengdietTDC & #genganggunTDC you all boleh contact me at +60172824779 or email me faliha@gmail.com.

Jom cantik & sihat with The Diamond Circle.

Lotsa love.
Faliha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...