Apr 30, 2015

April 26 | Hannah Zulaikha & Jasmin Hannan Turns 1

Alhamdulillah Syukur. Tanggal 26 April haritu our beloved twins turns 1. Sekejap je dah setahun. Nikmat dapat tengok anak-anak membesar depan mata memang tak terungkap dengan kata-kata. Nak kata tak penat tu memang tak logik la kan. Handling twins berbeza dengan handle single child. Obviously. Double penat. Tidur? Tak tau la tidur ke tak. Lol. But I'll never trade the experience with anything else. Never.

Both of them membesar dengan sihat sempurna. Alhamdulillah. Although development diorang berbeza tapi tak boleh la nak compare. Every child has their own unique stage of development. Sonfar we are happy to see both of them grow healthy and cheeky 😉. Asal sihat, aktif & ceria ye anak-anak.

Mommy & Daddy doakan kalian jadi anak yang solehah,yang sentiasa menceriakan hidup kami & our family members,anak - anak yang berjaya di dunia & akhirat. We love you kiddos; waiz,zulaika & jasmin whole heartedly. Mmmuuuaaahhhh.

Love,
Daddy Mommy Waiz


Apr 21, 2015

Diamond Night 2015



Alhamdulillah selesai sudah Dimond Night sabtu lepas. Habis dah debaran nak naik pentas 😆. Tapi perjuangan masih belum selesai. My aim next year naik pentas for Double Diamond Manager & Car Fund Achiever pula. Dan yang paling penting nak bawa rakan kongsi sekali ke pentas Diamond. Eh uols pun boleh nak naik pentas sekali tau.

Anyway nak cerita sikit pasal baju. Mula2 bagitau my leader nak warna hijau. Sekali dah pergi kedai kain,jadi mabuk warna. Kahkah. Rasa nak semua warna. Boleh? Baju ni design pilih sendiri & tempah dengan my favourite tailor. Next year mesti nak rasa tempah dengan designer pula. Amin. Mekap pula by Suria Arshad. Memang saja nak mekap natural gitu. Cuma bagi lebih perhatian pada mata. Memang suke sangat mekap dia. Ada yang cakap macam artis gitu muka ku 😊. Sesekali melaramsss. Kalau tak buat bisnes ni memang tak la nak melaram. Nak gi mane pula kan. Haha.

Okeh kita tak sabar nak tunggu official photo dari photog. Till next entry 😘


Apr 15, 2015

Diamond Night 2015 | Teaser

Morning. Eh eh tajuk kali ni pun teaser juga ye. Hehe. Banyak sangat upcoming event tu yang semua bole kasi teaser je tu 😉.

Alhamdulillah tahun ni giliran saya pula naik pentas Diamond. Berdebar sangat sebabnya pentas diamond memang berbeza sangat dengan yang sebelum2 ni. Bersyukur dan rasa bertuah kenal dengan bisnes premium beautiful ni sebab every achievement akan diraikan. Kita perlu usaha saja.

Tunggu my full entry with pictures from our official photog ya.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...