Oct 15, 2014

Set Kurus Bajet | Koleksi Testimonial

Hello there..Lama tak bersiaran kan. Teknikal problem gitu. Anyway,harap2 nye uols semua sihat2 saje ye. Today nak share few testimonials SET KURUS BAJET. Uols boleh baca my previous entry about this set ya :)).


Ini lah dia set kurus bajet.









Ini antara testimoni yang terawal dari customer yang dah consume set ni. So uols apa tunggu lagi? Only RM 135/set. Sangat affordable and of course berkesan. Jangan risau sebab all dari bahan semulajadi. Bagus untuk kesihatan dalaman juga.

Contact me to order ya. For the first 20 customers ada free gift. Cepat2 grab =)

Faliha 0172824779

Oct 4, 2014

Salam Aidil Adha

Assalamualaikum. Bersiaran dari Langgar, Alor Setar pagi ni. Uols semua kat mana? Some of you sure dah sampai kampung halaman. For those yang masih di jalanan,drive safe ok. Dengarnya dari semalam jalan dah start jammed. Make sure uols yang memandu tu celik mata ok. If mengantuk sila berhenti sambil minum Mineral Coffee dulu okeh.

Yang dah sampai kampung dah ready nak berperang kat dapur satgi? Hehe. Apa menu uols? My MIL nak masak rendang,serunding ikan & ketupat daun palas. Jemput la datang esok ye :).


Ok uols..selamat memandu & selamat bergembira di hari raya =))

Sep 29, 2014

International Coffee Day

Happy International Coffee Day to all coffee lover. Let's share with me what's your all time fav coffee will ya? Mine will always be Mineral Coffee. Enjoy your coffee dearies.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...