Mar 26, 2014

Demam PANDORA

Hamboi kemain tajuk. Haha. Demam pandora gittew. Tapi betul lah orang cakap,once dah terjebak memang tak keruan jadinya. Asik la belek buku charm tu. Tak sabar2 nak penuhkan bracelet kaedahnya.

Tapi disebabkan buku ada kat poh..kita cuci mata online saje. Hehe.

Jom kita cuci mata dengan charms pandora ni.













Yang mana satu idaman kalbu si labu? Pilih2. 


Posted via Blogaway

Mar 21, 2014

Marine Essence & Mineral Coffee | Agen Seluruh Malaysia Diperlukan

Mineral Coffee
Marine Essence Beauty Bar

Salam Jumaat readers. Seronok la kan dah Jumaat. Esok holiday. Hehe.

Okeh today nak buat announcement sket. I'm looking for people yang nak cari side income / nak mulakan bisnes online dengan 2 produk hebat iaitu Marine Essence Beauty Bar & Mineral Coffee. Modal sangat2 flexible as low as RM 500 sahaja. Coaching 1 to 1 disediakan. You can work from home. Low capital yet high and fast return.

Anyone interested, do contact me 0172824779 for more info. Let's generate more income with us , The Diamond Circle from GLAM.


Posted via Blogaway

Mar 11, 2014

The Diamond Circle Expansion | Johor Bahru

Happening tonight!

Come join us and grab a CHANCE to meet our GLAM founder CDM HANIS HAIZI together with co-founder CDM RAZALI ZAIN. Get a chance to know their secret how to be successful online entrepreneur with 6 figures income.

Not to forget my beloved leader from The Diamond Circle, DDM NORAIN. She's going to be one of the speaker for tonight session.


Contact me to book your seat. Entrance is FREE!

Let's follow us to SHANGHAI!!!

0172824779 (faliha)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...