Oct 23, 2014

Work From Home | Online Business Opportunity

Hello dearies. Ada yang masih bercuti ke harini? Apa plan uols cuti2 ni? Apa2 pun spend your time wisely ok :)

And I believe ada juga di kalangan kita yang even cuti panjang pun tak dapat ke mana2 sebab bajet tight kan. Mana tak nye dengan kenaikan harga minyak..soon GST pula. Ada terbaca di facebook keluhan2 yang cakap tak tau nak jimat kat mana lagi. Kira abes dah jimat. Well, harga minyak naik ni memang out of our control. Memang pressure lebih lagi yang dah bekeluarga.

So now saya nak buka peluang kepada anda semua tak kira background uols; professional,housewives,students untuk sama2 generate side income through social media. Pendek kata buat bisnes ONLINE. Produk disediakan,modal sangat minimum,fleksible and one time only. Coaching, latihan intensif keusahawanan juga disediakan percuma. Produk yang disediakan juga memang killer produk yg sgt mudah dijual jika kena caranye. Anda hanya perlu rela di bimbing & full of determination to change your life.

Jom dengar dulu the business plan then baru uols decide. Easy plan untuk anda semua. Grab this chance to improve your financial state.

Contact me to find out more +60172824779 ( Faliha ). See you
ee you.

House For Gaza

Salam all. Those yang follow my Instagram @falihanizar sure dah came across this campaign photo. It is our team The Diamond Circle little project to help those in need at Gaza. Kami mahu mengumpul dana untuk membantu saudara kita di sana membina sebuah rumah untuk mereka berlindung semasa musim sejuk yang bakal tiba. Bayangkan kita kat Malaysia ni kalau hujan lebat pun rasa sangat sejuk..bayangkan diorg kat sana yang tempat berteduh pun takde T___T




Anyone yang nak menderma boleh hubungi saya 0172824779 ( faliha ). Derma seikhlas hati :). Semoga usaha kita ini sedikit sebanyak dapat membantu mereka di Gaza & diberkati Allah. Sebarkan juga kepada rakan2 anda ye. Tq.

Oct 15, 2014

Set Kurus Bajet | Koleksi Testimonial

Hello there..Lama tak bersiaran kan. Teknikal problem gitu. Anyway,harap2 nye uols semua sihat2 saje ye. Today nak share few testimonials SET KURUS BAJET. Uols boleh baca my previous entry about this set ya :)).


Ini lah dia set kurus bajet.









Ini antara testimoni yang terawal dari customer yang dah consume set ni. So uols apa tunggu lagi? Only RM 135/set. Sangat affordable and of course berkesan. Jangan risau sebab all dari bahan semulajadi. Bagus untuk kesihatan dalaman juga.

Contact me to order ya. For the first 20 customers ada free gift. Cepat2 grab =)

Faliha 0172824779

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...